Meniuri tradiţionale
- Plăcinte pe lespede (brânză sărată si mărar, brânză dulce, varză, cartofi, măr, dulceaţă)
- Platou ţărănesc (cârnaţ, slănină, brânză, şniţel, chiftele, jumări, ou, ceapă, ardei, roşii, castraveţi)
- Supă de găină de casă (găluşte sau tăiţei)
- Ciorbă de văcuţă
- Ciorbă de perişoare
- Ciorbă de fasole cu ciolan
- Ciorbă acră de porc cu cârnaţ afumat
- Tocăniţă de viţel cu mămăliguţă( specialitatea casei)
- Sărmaluţe cu mămăliguţă
- Mămăliguţă cu brânză şi smântână
- Păstrăv la tigaie
- Grătar de pui, porc sau viţel
- Cârnaţ la grătar
- Pulpe şi aripioare de pui la ceaun
- Garnituri(cartofi prăjiţi, piure, "nature", sote de ciuperci, legume, pilaf de orez)
- Salate(crudităţi, murături)
- Mâncare de post
Unde ne găseşti?
La doar 12 kilometri de Alba Iulia
Vizualizare harta marita