Meniuri tradiţionale


  • Plăcinte pe lespede (brânză sărată si mărar, brânză dulce, varză, cartofi, măr, dulceaţă)
  • Platou ţărănesc (cârnaţ, slănină, brânză, şniţel, chiftele, jumări, ou, ceapă, ardei, roşii, castraveţi)
  • Supă de găină de casă (găluşte sau tăiţei)
  • Ciorbă de văcuţă
  • Ciorbă de perişoare
  • Ciorbă de fasole cu ciolan
  • Ciorbă acră de porc cu cârnaţ afumat
  • Tocăniţă de viţel cu mămăliguţă( specialitatea casei)
  • Sărmaluţe cu mămăliguţă
  • Mămăliguţă cu brânză şi smântână
  • Păstrăv la tigaie
  • Grătar de pui, porc sau viţel
  • Cârnaţ la grătar
  • Pulpe şi aripioare de pui la ceaun
  • Garnituri(cartofi prăjiţi, piure, "nature", sote de ciuperci, legume, pilaf de orez)
  • Salate(crudităţi, murături)
  • Mâncare de post

Unde ne găseşti?

La doar 12 kilometri de Alba Iulia


Vizualizare harta marita